Marktvätt

Marktvätt

Varför välja oss?

När det gäller fasadtvätt är vi det självklara valet. Vårt dedikerade team av erfarna proffs är specialiserade på att använda de mest effektiva teknikerna och produkterna för att avlägsna smuts, alger, mögel och andra oönskade fläckar från din fasad. Vi använder oss av ”softwash”(mjuktvätt), avjoniserat renvatten, högtryckstvätt, ångrengöring och skonsamma kemikalier för att säkerställa att din fasad blir skinande ren utan att skadas.

Fördelarna med en ren fasad

En ren fasad har en mängd fördelar. För det första förbättrar det omedelbart utseendet på ditt hem eller företag och ger det ett lyft. En ren fasad signalerar även omsorg och underhåll, vilket kan öka värdet på fastigheten och locka till sig fler potentiella köpare eller hyresgäster. Dessutom kan en ren fasad förlänga livslängden på byggnadsmaterialen genom att ta bort skadliga element som kan orsaka korrosion och försämring över tid. En fasadtvätt är en investering och en besparing i det långa loppet!

Vår process

När du väljer oss för din fasadtvätt kan du vara säker på att du får en professionell och noggrann service. Vi börjar med en noggrann inspektion av din fasad för att identifiera specifika områden som behöver extra uppmärksamhet. Därefter anpassar vi våra rengöringsmetoder och produkter för att ge din fasad den bästa behandlingen möjligt. Vi är stolta över att leverera kvalitetsresultat varje gång.

Kontakta oss

universal_form
Typ
Bocka i vilka tjänster ni önskar:
Adress
Adress
Stad
Stat/Provins
Postnummer
Maximal filstorlek: 67.11 MB
Ebba Elnertz
Ebba Elnertz
2023-02-19
Toppen killar, som gjorde ett suveränt arbete med tak och fasad 🙌🏼 Stort Tack!!
André Guldhjärta
André Guldhjärta
2022-12-07
Mycket proffesionellt och prisvärt. Går snabbt och smidigt och glasklart resultat ute och inne. Varmt rekommenderad.
Anne Marie Olsson
Anne Marie Olsson
2022-11-02
Har aldrig haft så fina och blanka fönster, skiner som solen, jättenöjd ,och så trevlige Dennis 👍👍
Paola Andersen
Paola Andersen
2022-10-06
Helnöjd 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 Det är inte dimmigt längre utan glimrande blankt ute som inne 😍 Rekommenderar Dennis med personal o har bokat ny tid innan 1 a - advent, då det ska gnistra o glimma extra mycket 🌟 Så nöjd ☀️
Mimmi ha
Mimmi ha
2022-01-28
Proffsig och noggrann! Skämdes lite över hur smutsiga fönstren var men Dennis gjorde ett superbra jobb och trevlig är han också. Rekommenderas varmt!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.